Supporting the restaurant industry in its ecological transition

Our areas of action

Why Ecotable ?

Ecotable was born from the desire to help restaurant owners in their ecological journey.

The SSE company has created a range of tools to help them: an environmental impact measurement platform, a directory of virtuous suppliers and educational tools.

In order to promote restaurants that are committed to the environment, Ecotable has created the first sustainable restaurant label in France.

The company has built a network and a community around the same mission: to make the restaurant industry more sustainable.

Ecotable in video

Our team

Fanny

Fanny Giansetto

Camille

Camille Delamar

Rodney

Rodney Paul

Marion

Marion Favre

Victoire

Victoire Billard

Aurélie

Aurélie Gordon

Laura

Laura Chaussé

Adrien

Adrien Siami

Thibaud

Thibaud Domergue

Want to join the Ecotable adventure?

Send my application

Testimonials

Une belle initiative qui va dans le sens de la gastronomie durable.
L’ambition de la startup est aujourd’hui de déployer à grande échelle la mesure d’impact dans le secteur de la restauration.
Le label Écotable s’impose de plus en plus comme une référence pour celles et ceux qui veulent mettre en place une restauration durable.
Une initiative citoyenne et de consommateur qui fleure bon l’évidence.
Passer dans ce label Écotable procure vraiment des changements, même économiques.
Des démarches que la jeune société Ecotable encourage, en accompagnant et en auditant des restaurants, ainsi que par l’intermédiaire d’une plateforme en ligne.
Aujourd’hui Écotable c’est une entreprise composée de 15 personnes qui labellise des dizaines de restaurants impliqués dans la réduction de leur impact environnemental
Ecotable récompense les restaurants écoresponsables qui ne travaillent qu’une cuisine locale, de saison, intelligente, proche des gens.